TUSSILAGO ARKITEKTER åtar sig alla möjliga slags uppdrag, allt från detaljplanering av dina enskilda rabatter till design av ditt nya hus. Oavsett storleken på ditt projekt ska det alltid vara inspirerande, enkelt och prisvärt att anlita oss.
HEMBESÖK / RÅDGIVNING
Alla projekt startar med ett hembesök. Vi träffas på plats i trädgård och/eller hus och diskuterar förutsättningar, drömmar och behov. Sedan skissar vi tillsammans på idéer och lösningar. Mötet tar 2 timmar och kostar 1995 kr inkl. moms och restid inom Stockholm. Efter det mötet kan ni antingen själva gå vidare med det vi kommit fram till, eller så kan jag lämna en offert på vidare designuppdrag, t.ex. upprättande av ritningar, bygglovsfrågor etc
OFFERT
Med dina önskemål som bas gör vi sedan en uppskattning av antal timmar som designuppdraget beräknas ta. Timkostnaden för arkitekt och trädgårdsdesigner är 950 kr inkl. moms. Alla våra uppdrag utförs på fastpris-basis för att du som kund ska ha full inblick i tiden och tjänsterna du köper. Offert skickas till dig via e-mail och innehåller en detaljerad beskrivning på uppdraget samt det totala priset. För att acceptera offerten kryssar du i de tjänster du vill beställa, skriver under och skickar originalet till TUSSILAGO ARKITEKTER
DESIGNARBETE

För att du ska bli riktigt nöjd med det slutliga resultatet består alltid designfasen av två steg:

1. Idéförslag med presentation.  Under ett ca 2 timmars möte i ert hem får du se ritningar, inspirationsbilder och ett heltäckande förslag med lösningar för dina behov.

2. Revidering av idéförslaget. Efter presentationen finns många förslag och kanske oväntade lösningar att ta ställning till. Du får tid att tänka genom förslaget, och sedan återkomma till oss med önskemål om justeringar eller tillägg. Efter din feedback så slutför vi ritningar och dokument och levererar allt i digital form samt i papperskopior.

FÖRVERKLIGANDE

De ritningar och dokument du fått i designleveransen är utmärkta underlag för att anläggare och byggare ska kunna räkna på och utföra förverkligandet av ert projekt. TUSSILAGO ARKITEKTER har ett brett nätverk med hantverkare och anläggare att rekommendera för just ditt projekt. När du sedan bestämt er för vem som ska få utföra ert projekt kan vi hjälpa till som projektledare/byggledare under förverkligandet.  Vi har erfarenhet av budgetering, materialberäkning, tidsplanering, och platskontroller vid stora och små projekt. Precis som när du beställer designarbeten från TUSSILAGO ARKITEKTER så får du fast-pris offert för projektledningsfasen.

I trädgårdsprojekt har vi möjligheten att köpa in växter till fördelaktiga priser samt hjälpa till med plantering av din nya trädgård.